Lystfiskerens kogebog
Af: Jesper Reis, Dennis Rafn, Anne Sofie Søndberg Spaabæk (redaktør)
LæseprøveBeskrivelse
Kan man smide en hornfisk i en hotdog? En skrubbe i en burger eller en ørred i en forårsrulle? Det kan man i dén grad, og med stor succes! Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn giver i denne bog masser af inspiration og vejledning til håndtering og tilberedning af 13 dejlige spisefisk fanget i Danmark. Gennem 40 skønne opskrifter bliver din nyfangede fisk løftet til et højere niveau, så det ikke altid ender med kartofler og persillesovs. Og skulle du være en af dem, som fanger fisk hos fiskehandleren, er opskrifterne stadig mindst lige så gode.
Yderligere informationer
-
E-bog
-
EPUB (Fixed layout)
EPUB (Fixed layout)
-
Vandmærket
Vandmærket
-
192
-
DreamLitt
-
9788771717716
-
26-11-2021
-
Mad og drikke osv., Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger med fisk og skaldyr

Pris DKK: 150,00
Denne bog er enten DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout
Hvis bogen er DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout, skal du bruge et særlig program for at læse bogen. Se anbefalinger til specifikke programmer her: Værd at vide om e-bøger og lydbøger
OBS!
Denne e-bog er beskyttet med Adobe DRM beskyttelse.
E-bogen kan kun læses i Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.
E-bogen kan ikke læses på Kindle, i Adobe Reader eller i iBooks.
Læs mere om programmer og print af e-bøger her.