Skaldyr - Opskrifter du kan bunde i
Af: Jesper Rais, Dennis Rafn, Kristina Ehlers Brun Madsen (redaktør)
LæseprøveBeskrivelse
Kan man putte hummerhale på en vaffel? Lave cheese sticks med kongekrabbe eller fransk fastfood med knivmuslinger? Det kan man i dén grad, og det smager godt! Madfotograf Jesper Rais og kok Dennis Rafn, duoen bag Lystfiskerens kogebog, har denne gang kastet sig over den lidt mere ekstravagante ende af havets rigdomme, nemlig hummer, muslinger, østers med mere. Eller kort sagt SKALDYR. I bogen inspirerer Rais & Rafn med mere end 40 opskrifter til nye og kreative løsninger – med respekt og forståelse for den enkelte råvarers gastronomiske egenskab. Opskrifterne er fyldt med smag, friskhed og finesse, og der er fokus på retter med lettilgængelige og gode råvarer, som ikke kræver et hjemmekøkken fyldt med professionelt køkkengrej. Velbekomme!
Yderligere informationer
-
E-bog
-
EPUB (Fixed layout)
EPUB (Fixed layout)
-
Vandmærket
Vandmærket
-
168
-
DreamLitt
-
9788771718621
-
24-10-2022
-
Mad og drikke osv., Generel madlavning og opskrifter, Kogebøger med fisk og skaldyr
Pris DKK: 150,00
Denne bog er enten DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout
Hvis bogen er DRM-kopibeskyttet eller har Fixed layout, skal du bruge et særlig program for at læse bogen. Se anbefalinger til specifikke programmer her: Værd at vide om e-bøger og lydbøger
OBS!
Denne e-bog er beskyttet med Adobe DRM beskyttelse.
E-bogen kan kun læses i Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.
E-bogen kan ikke læses på Kindle, i Adobe Reader eller i iBooks.
Læs mere om programmer og print af e-bøger her.